Mantelzorgsalon 28 september

Maandag 28 september start de mantelzorgsalon weer. Mantelzorgers die behoefte hebben aan een praatje met andere mantelzorgers zijn van harte welkom. Vanwege de 1,5 meter richtlijn kunnen de vrijwilligers maximaal 8 mantelzorgers ontvangen. U moet zich daarom vooraf aanmelden. Bij meer belangstelling zullen we een tweede maandag opengaan.

Deze eerste mantelzorgsalon sinds februari is er geen activiteit maar wordt met een kopje koffie of thee samen gepraat over de afgelopen periode en hoe u dit als mantelzorger heeft ervaren.

De mantelzorgsalon is een plek waar u op een ontspannen manier andere mantelzorgers kunt ontmoeten. Mantelzorgers uit De Ronde Venen zijn van harte welkom.

Om half 2 staan de koffie en thee met wat lekkers klaar in de Buurtkamer Mijdrecht aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5. De middag duurt tot half 4.

U kunt zich tot 25 september aanmelden bij Mantelzorg De Ronde Venen tel. (0297) 230280. Wij zijn bereikbaar op di en do van 09.00 tot 13.30 uur. U kunt zich ook aanmelden per e-mail mantelzorg@stdb.nl.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandagmiddag van de maand plaats.

Einddatum website: 
zondag, oktober 4, 2020

Uitgelicht

Het gaat nog niet goed met de Corona-epidemie. Het aantal besmettingen loopt nog steeds op. De... Lees verder
Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder