Mantelzorg en Dementie Trefpunt

 

Op 4 en 5 oktober is het Mantelzorg en Dementie Trefpunt weer geopend.

Bij het Mantelzorg en Dementie Trefpunt kunt u zonder afspraak inlopen. U kunt ervaringen uitwisselen met een andere mantelzorger onder het genot van een kopje koffie of thee. U kunt er ook terecht met al uw vragen over mantelzorg, geheugenproblemen of dementie. Een medewerker en vrijwilliger van Tympaan–De Baat staat voor u klaar.

Door de coronamaatregelen vinden al maanden geen voorlichtingsbijeenkomsten en activiteiten plaats. Hoe begrijpelijk ook, voor mantelzorgers en inwoners met dementie is dat erg vervelend. Daarom is er het Mantelzorg en Dementie Trefpunt: laagdrempelig, kleinschalig en zonder risico. Loop gerust een keer binnen.
Heeft u geen vragen maar wilt u andere ontmoeten kom dan om 10.30 uur. We drinken dan gezamenlijk koffie/ thee met wat lekkers.

Op 4 oktober bent u welkom in De Rank (Prins Bernhardlaan 20 Mijdrecht) van 10.00 tot 12.00 uur. Het Mantelzorg en Dementie Trefpunt in Mijdrecht is iedere eerste maandag van de maand geopend.
Op 5 oktober bent u welkom in De Angstelborgh (Dorpszicht 22, Abcoude) van 10.00 tot 12.00 uur. Het Mantelzorg en Dementie Trefpunt in Abcoude is iedere eerste dinsdag van de maand geopend.

Mantelzorg De Ronde Venen is er voor alle mantelzorgers in De Ronde Venen en geeft ondersteuning bij de zorg voor een ander. Zorgt u voor iemand in uw omgeving en staat u nog niet ingeschreven? Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier op: www.mantelzorgderondevenen.nl.

Mantelzorg De Ronde Venen is onderdeel van Tympaan-De Baat.

Einddatum website: 
dinsdag, oktober 5, 2021

Uitgelicht

De organisatie Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat is dé welzijnsorganisatie in de regio De... Lees verder
Dinsdagavond 12 oktober organiseert Mantelzorg De ronde Venen van 19.30 tot 21.30 uur een online... Lees verder