De Servicepunten blijven geopend

Het gaat nog niet goed met de Corona-epidemie. Het aantal besmettingen loopt nog steeds op. De meeste ontmoetingsactiviteiten van Servicepunt & Tympaan-De Baat zijn daarom voor vier weken stil gelegd.

Gelukkig kunnen wij de inwoners met aanpassingen nog wel van dienst zijn. De sociaal werkers, mantelzorgondersteuning, vrijwilligersondersteuning en de jongerenwerkers draaien extra uren om alle veranderingen op te vangen. We gaan, indien nodig, ook nog op huisbezoek en de diensten als Maaltijdbezorging en Personenalarmering draaien ook gewoon door.

De kantoren zijn met minimale bezetting bemand. De medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn per mail of telefoon te bereiken op hun gebruikelijke werkdagen.

De Servicepunten blijven bereikbaar en open. U kunt ons bellen op 0297-587600; telefonisch kunnen al heel veel vragen beantwoord worden. De Servicepunten zijn open op de volgende locaties en tijden.

Abcoude

Angstelborgh

ma, di, wo, do, vr

09.00-13.00 uur

 

Mijdrecht

Trekvogel

op afspraak

 

 

Mijdrecht

Hoofdweg 1

ma, di, wo, do

09.00-16 uur

vr 09.00-13.00 uur

Vinkeveen

Broedplaats

di, wo 

13.00-16.00 uur

 

Wilnis

Dorpsstraat 28

ma & do 

9.00-16.00 uur

di en wo middag gesloten
vr 09.00-12.00 uur

Telefonisch

0297-587600

ma, di, wo, do

09.00-16.00 uur

vr 09.00-13.00 uur

En natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar via onze website: servicepuntderondevenen.nl of stuur een mail naar info@servicepuntderondevenen.nl.

Onze vrije inloop is op sommige Servicepunten weliswaar weer opgestart, toch vragen wij u om zoveel mogelijk op afspraak te komen zodat wij drukte kunnen voorkomen. Mocht dit toch het geval zijn, dan kunnen wij u vragen op een later tijdstip terug te komen of we plannen meteen een afspraak. Voor alle locaties geldt: kom bij voorkeur alleen en draag een mondkapje.

Maakt u zich zorgen om uzelf, uw naaste of zijn er andere signalen uit de samenleving waarover u zich zorgen maakt, zoek a.u.b. contact met ons. Wij denken graag met u mee.

Einddatum website: 
zaterdag, november 14, 2020

Uitgelicht

Het gaat nog niet goed met de Corona-epidemie. Het aantal besmettingen loopt nog steeds op. De... Lees verder
VVN heeft alle cursussen per direct gecanceld. Dus de trainingen op woensdag 28 oktober in de... Lees verder