Altijd feest in Buurtkamer Wilnis

De feestmaand begon goed voor de bezoekers van De Buurtkamer in Wilnis. Op 10 december was het de beurt aan de creatievelingen om kerststukjes te  maken. Daarna werd er een driegangen lunch geserveerd en stonden de mooie creaties op tafel. De kerstsfeer zat er al helemaal in. Mede dankzij Frans Wiegmans in Mijdrecht, die een deel van de benodigdheden voor het maken van stukjes heeft gesponsord.

Een week later was het weer totaal kerstfeest. Ditmaal draaide het om een kerstdiner/lunch. Het was zeer druk en chefkok Andre had deze keer een echt kerstbuffet neergezet. Samen met alle vrijwilligers, Melissa, Anette en Greet, werd het een spetterende middag. De bezoekers konden genieten van gourmetschotel t/m vissallade en twee voorgerechten. En ook een heerlijk kersttoetje ontbrak niet. Wederom waren Jumbo Wilnis, Apo’s catering en Tympaan-De Baat de royale sponsoren. Onze dank is groot voor dit gebaar. Een onvergetelijke dag, die onze bezoekers nog lang in gedachten zullen hebben.

Maar de feestmaand was nog steeds niet voorbij. Ook op dinsdag 31 december was er nog een verrassing. Andre had ook nog geregeld dat de Protestantse Gemeente 'De Morgenster' in Vinkeveen verse oliebollen en appelflappen kwam brengen. Onze hartelijke dank hiervoor. En als afsluiting was er voor iedereen nog een lekker soepje en een broodjesbuffet. Alle bezoekers gingen zeer voldaan weer naar huis.

Hoe fijn is het om als vrijwilligers zo het jaar af te sluiten. Wij wensen idereen een fantastisch tweeduizendtwintig en hopen nog vele feestjes te houden in Buurtkamer Wilnis. We zijn elke dinsdag vanaf 10 uur open voor koffie/thee en gezelligheid. En binnenkort ook weer op donderdag ochtend. Kom ook eens een kijkje nemen!

Uitgelicht

ROLLATOR  SPREEKUUR   WOENSDAGMORGEN Tijd: van 10.00 – 11.00 uur Bent u niet in de gelegenheid om... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat